Menu

Royalt grønlandsk frimærke i anledning af kobberbryllup

You are here

17/10/2016 - 15:30
Royalt grønlandsk frimærke i anledning af kobberbryllup

P R E S S E M E D D E L S E

I dag, mandag den 17. oktober, udgiver TELE-POST et smukt frimærke, med D.K.H. Kronprinsparret og deres fire børn, klædt i flotte grønlandske nationaldragter.

Der er både varme og stærke bånd imellem Grønland og vort kongehus. Båndene er knyttet i dyb respekt for hinanden, og er blevet bekræftet gennem generationer.

Overalt i Grønland er der stor begejstring og interesse for vort kongehus. I de senere år er det i stigende grad Kronprinsparret og deres børn, som har tiltrukket sig størst opmærksomhed. Det er åbenlyst, at Kronprinsparret og deres børn også har varme følelser for Grønland og det grønlandske folk. Det blev senest bekræftet under Kronprinsfamiliens Grønlandsbesøg i sommeren 2014.

Det er derfor oplagt, at TELE-POST med et frimærke ønsker at markere Kronprinsparrets kobberbryllup, som fejres den 14. november i år. Portrætfotoet af Kronprinsfamilien i deres smukke grønlandske nationaldragter er taget af fotograf Steen Brogaard, som i en årrække har fotograferet kendte og kongelige.

Med dette frimærke, i helark og miniark, ønsker TELE-POST vort Kronprinspar og deres børn hjerteligt tillykke med kobberbrylluppet den 14. november 2016. Vi ser frem til et varmt og glædeligt gensyn ved Kronprinsfamiliens næste Grønlandsbesøg.

 

Med venlig hilsen

TELE-POST

 

Per Svendsen

Postdirektør

 

Læs nærmere om de nye frimærker på www.stamps.gl og på www.facebook.com/stamps.gl.

For yderligere oplysninger se www.stamps.gl eller kontakt frimærkechef Allan Pertti Frandsen på mobil +45 61393065, apf@telepost.gl, eller postdirektør Per Svendsen, på mobil +299 556455, psv@telepost.gl.