Om Tusass Greenland

Tusass blev grundlagt i 1938 under navnet Grønlands Postvæsen. I mere end fem årtier var vores filatelivirksomhed placeret i København, men siden 1. september 1989 har vi serviceret vores trofaste kunder fra vores postkontor i Tasiilaq, Østgrønland.

Hos Tusass sætter vi en stor ære i hvert år at udvikle et frimærkeprogram, der på bedst mulig vis formidler Grønlands kultur, natur og historie. Vi er stolte over, at vores frimærker tiltrækker sig stor international opmærksomhed, og at vi i dag servicerer samlere i over 50 forskellige lande.

Vores frimærkeudgivelser tilbydes, alt efter udgivelse, som enkeltmærke, sæt, fireblok, miniark eller ark med 10 frimærker, samt i selvklæbende frimærkehæfter og souvenirmapper - og ikke mindst den populære årsmappe, med hele årets udgivelser af frimærker og miniark, samlet i en flot mappe. Alle frimærker og filatelistiske produkter tilbydes til pålydende værdi, se mere om priser og fragt her.

Tusass samarbejder hvert år internationalt om en række frimærkeudgivelser:

De nordiske lande: Den fælles nordiske frimærkeudgivelse har titlen ”Top of the World of Stamps” og bliver udgivet hvert andet år. Medlemmer i samarbejdet er: Grønland, Island, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Færøerne og Åland.

Europa: PostEurop er den europæiske gren af Verdenspostunionen UPU, dvs. en organisation for offentlige posttjenester i Europa. PostEurop står hvert år bag en fælles, årlig EUROPA-udgivelse. Læs mere om PostEurop

SEPAC: SEPAC er en forkortelse for Small European Postal Administration Cooperation. SEPAC udgiver frimærker fra 13 østater eller små nationer: Island, Færøerne, Åland, Grønland, Monaco, Liechtenstein, Luxembourg, Gibraltar, Isle of Man, Guernsey, Jersey, Malta, og Vatikanet. Hver år udgiver medlemslandene et Sepac-frimærke i henhold til et fælles tema. Temaet for udgivelserne kan være landskaber eller lokale forhold. Læs mere om SEPAC

Ny afdeling i Danmark
Vi har per 1. juni 2019 åbnet en afdeling i Danmark i samarbejde med Nordfrim A/S for at komme endnu tættere på vores kunder og løfte vores service på en række områder. Nordfrim har et dybdegående kendskab til filatelien og en professionel organisation, som siden 1965 har serviceret samlere i såvel Skandinavien som i resten af verden. Nordfrim har igennem mere end 20 år desuden været distributør af grønlandske frimærker. Gennem vores afdeling i Danmark varetager Nordfrim vores kundeservice, håndtering af løssalgsordrer, betalinger og besvarelser på henvendelser fra dig som kunde. Dit abonnement på grønlandske frimærker bliver dog fortsat håndteret, pakket og sendt fra Tusass Filatelia i Tasiilaq.