Menu

TELE-POST donerer 150.000 kr. til hjemløse

You are here

25/11/2016 - 10:20
TELE-POST donerer 150.000 kr til hjemløse

I dag blev overskuddet fra TELE-POSTs tillægsværdifrimærke uddelt til fordel for initiativer for hjemløse.

Virksomheden har overrakt ikke mindre end to checks, på hver 75.000 kr., til Cafe Kialaarfik/ Natherberget og foreningen NoINI, som støtter hjemløse medborgere i Nuuk. Virksomheden har overrakt ikke mindre end to checks til organisationer, som støtter hjemløse medborgere i Nuuk. Pengene stammer fra salget af et frimærke med tillægsværdi, som udkom i januar 2014. Frimærket har på knap tre år solgt rigtig godt.

Kommunikationsdirektør i TELE-POST, Arnakkuluk Jo Kleist, udtaler:
Hvert år udgiver TELE-POST et frimærke til støtte for et godt samfundsformål. Det betyder rigtig meget for os i virksomheden, at vi og vores kunder på den måde støtter arbejdet for vigtige initiativer i samfundet.

Udviklingschef Allan Pertti Frandsen tilføjer:
I TELE-POST tager vi vores samfundsansvar alvorligt. Derfor vil vi fortsætte med hvert år at udgive et særligt frimærke med tillægsværdi, som skal komme samfundet og borgerne til gode. Det er meget glædeligt, at så mange mennesker i og uden for vores land har købt dette frimærke. At frimærkesalget har udløst to så store beløb til de gode sag, er vi meget stolte over.

Frimærket
Motivet på frimærket er tegnet af kunstneren Niels ”Mo” Motzfeldt.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Med nyhedsbrevene får du mulighed for at følge med i aktuelle nyheder, udgivelser af frimærker og andre produkter, samt forskellige konkurrencer.