Menu

Nyt IT-system skal styrke kundeservicen i Tele-Post

You are here

12/06/2015 - 09:26

Tele-Post har taget et nyt kunde- og betalingssystem i brug og er nu skridtet nærmere ambitionen om at styrke servicen overfor kunderne

I begyndelsen af maj blev Tele-Posts største investering siden søkablet en realitet. Det nye kunde- og betalingssystem Sakkoq gør det med tiden nemmere at servicere kunder, der henvender sig i butikkerne eller ringer til kundeservice på 80 80 80.

- Hidtil har vi brugt op mod 32 forskellige programmer til at hjælpe kunderne. Fremover kan vi nøjes med at bruge en håndfuld programmer til det hele. Det bliver en kæmpe fordel for kunderne, forklarer kundeservicechef Jeppe Jensen.

Kortere ventetid i juni
Siden slutningen af april har kunder, der ønsker at oprette, ændre eller flytte deres abonnementer, oplevet forsinkelser. Det skyldes, at der er nogle opstartsproblemer med det nye system, og at medarbejderne skal bruge lidt tid til at vænne sig til det. For at gøre overgangen så let som muligt har et rejsehold undervist medarbejderne i alle Tele-Post Centrene.
 
- De kunder, der skal have ændret deres abonnement, er med god grund frustrerede over ventetiden lige nu. Vi har derfor sat flere medarbejdere på opgaverne, og i juni måned bør ventetiden have nået et normalt leje igen. Vi håber, at kunderne vil have tålmodighed med os indtil da, forklarer Jeppe Jensen.

Mit.telepost.gl er desværre ustabilt efter flytningen til det nye system. IT-specialisterne arbejder hårdt på at få servicen til at fungere igen.

For yderligere information kontakt venligst kundeservicechef Jeppe Jensen på jeppe@telepost.gl eller 52 36 16 og/eller kommunikationschef Ivalo Egede på ivalo@telepost.gl eller 53 07 56.