Menu

Udgivelse 19. oktober 2015

You are here

19/10/2015 - 11:00

P R E S S E M E D D E L E L S E

POST Greenland udgiver nye frimærker i dag

Udgivelsen består af otte frimærker, et frimærkehæfte, tre miniark, to souvenirmapper, en årsmappe samt førstedagskuverter. Frimærketemaerne spænder vidt og afspejler såvel historiske og nutidige som kulturelle temaer i Grønland.

 

Grønlands arkitektur, vedvarende energi - og Julefrimærker 2015

Årets sidste udgivelse i 2015 starter med fire mærker i en ny serie, som hylder Grønlandsk arkitektur i den grønlandske kultur og identitet. Naja Rosing-Asvid har tegnet de fire frimærker i serien.

En serie med to frimærker ”Vedvarende energi” udkommer også i dag. Det er Miki Jacobsen, der har tegnet begge frimærker, som afspejler Grønlands succes med især vandkraften.

Traditionen tro udgives de to grønlandske julefrimærker, Christian Fleischer Rex er manden bag julefrimærkerne, som udstråler hjertevarme og fredfyldt jul i Grønland.

Endelig afrundes frimærkeåret 2015 med årsmappen, hvori alle årets 24 grønlandske frimærker og 4 miniark indgår.

Læs nærmere om disse nye frimærker i POST Greenlands samlerblad, Greenland Collector, som kan downloades i PDF-format, på dansk, engelsk og tysk, på www.stamps.gl.

 

For yderligere oplysninger se www.stamps.gl eller kontakt frimærkechef Allan Pertti Frandsen på mobil +299 59 87 55 eller apf@telepost.gl.

 

Se frimærkeudgivelsen i vores webshop.