Menu

Madkultur på frimærker

You are here

21/03/2016 - 10:00

P R E S S E M E D D E L E L S E

TELE-POST udgiver to nye frimærker i dag, hvor vores unikke madkultur er i centrum

Hvert andet år udgives en fælles frimærkeserie i Norden, og i år er temaet ”Madkultur”. TELE-POSTs to frimærker i serien viser hver deres populære kulinariske specialitet fra Grønland: Ammassat og mattak.

Bolatta Silis-Høegh har skabt motiverne på de to frimærker. Det er femte gang, den unge og meget alsidige kunstner skaber motiver til grønlandske frimærker.

- Ammassat og mattak er de to første ting, jeg tænker på, ved vores madkultur i Grønland. Det lille dyr og det gigantiske dyr. Begge har været essentielle for at overleve i Arktis. Jeg kan lide tanken om et stykke mattak eller ammassat i naturlige størrelser på konvolutten … lige til at spise, udtaler Bolatta Silis-Høegh.

Norden-mærkerne udkommer som altid i helark og miniark.

Vedlagt de syv frimærker som fil.

Læs nærmere om de nye frimærker i POST Greenlands samlerblad, Greenland Collector, som kan downloades i PDF-format, på dansk, engelsk og tysk, på www.stamps.gl. Læs mere om Bolatta Silis-Høegh her: http://bolatta.com.

 

For yderligere oplysninger se www.stamps.gl eller kontakt frimærkechef Allan Pertti Frandsen på mobil +299 59 87 55 og apf@telepost.gl.