Menu

Grønlandske frimærker i Norge

You are here

24/11/2014 - 14:14
greenland_stamps_norway

Frimærkesamlere fra hele Norden valfartede til Lillestrøm i Norge for at tilbringe tre dage i frimærkernes tegn.

Norge er det næststørste marked for grønlandske frimærker. Det kom tydeligt til udtryk under den store årlige nordiske frimærkeudstilling NORDIA, som foregik i Lillestrøm lidt nord for Oslo.

NORDIA 2014 var arrangeret af Norsk Filatelistforbund i samarbejde med Posten Norge. TELE-POST deltog på den fælles nordiske stand med Færøerne, Island og Åland.

De nyeste grønlandske frimærker var eftertragtede, og den årsmappe, samt bogen Tolv Grønlands-ekspeditioner 1818 -1978, som TELE-POST udgav tidligere på måneden var populære.

- Det er vigtigt for os, at vi møder kunderne på vores næststørste marked og får hørt deres mening om vores frimærker, udtaler frimærkechef i TELE-POST Allan Pertti Frandsen. - Det er kun hvert sjette år, at udstillingen NORDIA kommer til Norge. Så for os gælder det om at benytte muligheden for at servicere vores norske kunder og måske skaffe os nye samlere i Norge.

- Dyremotiver og historiske motiver er i høj kurs hos de norske samlere. Og det tema er bredt dækket ind i både dette års og næste års frimærkeprogram, konstaterer en tilfreds Allan Pertti Frandsen, og tilføjer at TELE-POSTs frimærkeprogram for 2015 vil være klar til offentliggørelse lige før Jul.

Læs mere på: www.nordia2014.no

 

For yderligere oplysninger kontakt frimærkechef i TELE-POST Allan Pertti Frandsen på mobil +299 59 87 55 eller apf@telepost.gl eller kommunikationsmedarbejder Anne Rønne på ronne@telepost eller +299 54 89 22.