Menu

Grønlandske frimærker i New York

You are here

06/06/2016 - 14:00

P R E S S E M E D D E L E L S E

TELE-POST fik stor opmærksomhed på en stor verdensudstilling i New York, hvor der blev vist og solgt frimærker og filateli i international topklasse

Den internationale verdensudstilling ”Word Stamp Show NY2016” foregik i Jacob Javits Center på Manhattan i New York. Udstillingen var årets største internationale frimærkeudstilling i verden, og et stort antal købestærke samlere og branchefolk fra hele verden besøgte den verdenskendte metropol i USA.

TELE-POST delte stand med fem andre store og små nordiske lande og fik rigtigt stor opmærksomhed. Frimærker med nordiske og arktiske motiver er populære blandt samlerne i Nordamerika, og de fire flotte særfrimærker med motiver af vores kvindelige grønlandske nationaldragt, som udkom i januar, solgte virkelig godt.

Der var ligeledes stor bevågenhed omkring de øvrige frimærker, som TELE-POST har udgivet i år, heriblandt de nye to dagligserie¬frimærker med dronningen iført vores nationaldragt, vist i profilportræt, solgte godt. Der var ligeledes stor interesse for TELE-POSTs bog "Twelve Greenland Expeditions 1818 – 1978", som udkom i 2014, men som stadig her højaktuel.

Alle deltagere på messen - samlere, forhandlere og postvæsener - købte og solgte nye og ældre udgivelser, sådan som det er kutyme i branchen. Således fik samlerne lukket huller i deres frimærkesamlinger. TELE-POST fik derudover styrket netværket med frimærketrykkerierne og øvrige vigtige aktører i branchen.

Læs mere om udstillingen på www.ny2016.org.

 

For yderligere oplysninger se www.ny2016.org eller kontakt frimærkechef Allan Pertti Frandsen på mobil +45 6139 3065 eller apf@telepost.gl og/eller konstitueret kommunikationschef Anne Rønne, på mobil +299 54 89 22 eller ronne@telepost.gl.