Menu

FINLANDIA 2017, Tampere, 24. – 28. maj

You are here

01/06/2017 - 15:15
Finland Filatelia messe 2017

 

Grønlandske frimærker styrker internationale venskaber

 

Som en passende fejring af 100-året for et uafhængigt Finland var årets største europæiske frimærkeudstilling henlagt til De Tusinde Søers Land. ”FINLANDIA 2017” foregik således 24. – 28. maj i landets tredjestørste by, Tampere. Tusinder af frimærkesamlere, de fleste fra Europa, valfartede til udstillingen, hvor også TELE-POST deltog med egen stand.

Langt de fleste af samlerne, som lagde vejen forbi TELE-POST’s stand på udstillingen, var finner. Flere af dem viste sig at være faste samlerkunder hos TELE-POST. Også tyske, svenske og amerikanske samlere havde taget turen til Tampere. På den måde var det tydeligt, at frimærker stadig spiller en vigtig rolle for mange mennesker, der er nysgerrige på livet og på andre kulturer.

TELE-POST havde succes med at tilbyde samlerne på udstillingen de nyeste grønlandske frimærker fra 2017, samt et udvalg af de mest populære fra 2013 – 2016. Derudover fik TELE-POST mange gode ordrer med hjem.

”Alt i alt var det et godt udbytte”, udtaler udviklingschef for frimærker i TELE-POST, Allan Pertti Frandsen, og han fortsætter:

”At frimærker også betyder kulturel udveksling mellem mennesker blev endnu engang understreget. Således var udstillingen knap åbnet, før en lokal russisksproget TV-station bad om et filmet interview med os for at høre, hvilken rolle frimærkesamling har generelt, og hvad de grønlandske frimærker kan fortælle om det land, de stammer fra.

Læs mere om FINLANDIA 2017 på https://www.finlandia2017.fi

Læs nærmere om de nye frimærker på www.stamps.gl og på www.facebook.com/stamps.gl