Menu

Årets stafet slår alle rekorder

You are here

12/06/2015 - 09:26

Næsten 1.100 løbere har tilmeldt sig DHL Tele-Post Stafet 2015 i Nuuk, hvilket er 300 flere end sidste år

Selvom årets DHL Tele-Post stafet i Nuuk først bliver skudt i gang den 4. juni kl. 17, er arrangementet allerede en stor succes. Hele 217 hold har tilmeldt sig stafetten, hvilket er langt flere end normalt.

- Vi har arrangeret stafetten i fem år, så vi er nu så garvede, at vi har valgt at øge antallet af deltagere. Det bliver en helt fantastisk dag i Inussivik, fortæller Charlotte Mølgaard, der har stået for koordineringen af forberedelserne op til stafetten.

Nye tiltag
Som noget nyt i år står Arctic Winter Games med Maliina Abelsen i spidsen for opvarmningen af løberne. Efter opvarmningen bliver løbet skudt i gang af borgmester Asii Chemnitz Narup og Arctic Winter Games maskot Kuluk. 
 
Et andet nyt tiltag er, at Royal Greenland sørger for at lægge nogle grønlandske lækkerier i løbernes kasse med mad. Nuuk Imeq sikrer væskebalancen under løbet, da de sponsorerer vand til alle løberne.
 
Som altid spiller TELE-POST Band under løbet, og hoppeborgen holder åbent under hele arrangementet.

For yderligere information kontakt venligst direktionssekretær Charlotte Mølgaard Hansen 55 52 66 eller chm@telepost.gl eller kommunikationschef Ivalo Egede via ivalo@telepost.gl og 530756.