Menu

150.000 kr. til Meeqqat Inuunerissut

You are here

26/10/2015 - 13:00

P R E S S E M E D D E L E L S E

TELE-POST donerer overskuddet fra salget af et frimærke med tillægsværdi til den frivillige forening Meeqqat Inuunerissut / Bedre Børneliv

Frimærkechef i TELE-POST Allan Pertti Frandsen har på TELE-POSTs vegne overrakt en check til ’Meeqqat Inuunerissut / Bedre Børneliv’ (MIBB) på 150.000 kr. Pengene stammer fra salget af et frimærke med tillægsværdi, der udkom i 2013. Frimærket, der er udført af kunstneren Nikolaj Andersen Olsvig, har været til salg i to år.

Frimærkechef Allan Pertti Frandsen udtaler: - Det er dejligt, at vi kan støtte op om MIBB, der arbejder for børns rettigheder. Foreningen tager udgangspunkt i FN’s Konvention om Barnets Rettigheder. Gennem et samarbejde mellem organisationer, virksomheder, offentlige instanser og borgere, kan vi være med til at skabe et bedre liv for udsatte børn.

- Foreningen MIBB yder et storslået arbejde for børns rettigheder, og foreningen er en yderst værdig modtager af overskuddet fra salget af tillægsværdifrimærket 2013, slutter Allan Pertti Frandsen.

Foreningen ’Meeqqat Inuunerissut / Bedre Børneliv’ blev dannet efter en række omfattende demonstrationer i flere byer i november 2007. Arrangørerne opfordrede til, at samfundet, og ikke mindst de folkevalgte, tog børnenes parti i hverdagen, og at der kom et større fokus på børns vilkår. I årene 2012 - 15 kørte foreningen det meget omfattende projekt ’Som ringe i vandet’, som var finansieret af Villumfonden. Nu skal MIBB til at udvikle deres næste projekt.

Formanden for MIBB Katrine H. Nathanielsen udtaler: - Det er en kæmpe hjælp og en stor opmuntring, at TELE-POST donerer overskuddet fra salget af frimærket til os. Nu hvor vores store projekt ’Som ringe i vandet’ er afsluttet, skal vi i gang med at udvikle og søge støtte til vores næste projekt.  Det kræver mange ressourcer, fordi vi er en frivillig bestyrelse. TELE-POSTs donation giver os en række muligheder, som vi ellers ikke ville have.

For yderligere information kontakt frimærkechef Allan Pertti Frandsen på +299 59 87 55 og apf@telepost.gl og/eller formand for MIBB Katrine Hjelholt Nathanielsen på katrine@mibb.gl eller mobil +299 56 23 79.