Menu

120.000 kr. til AWG2016 for salg af frimærke

You are here

03/03/2016 - 14:00

P R E S S E M E D D E L E L S E

TELE-POST har doneret overskuddet fra sidste års tillægsværdifrimærke til Arctic Winter Games 2016

Frimærkechef i TELE-POST Allan Pertti Frandsen har på TELE-POSTs vegne overrakt en check til Arctic Winter Games 2016 på 120.000 kr. Pengene stammer fra salget af et frimærke med tillægsværdi, der udkom i januar 2015. Frimærket har på kun 14 måneder solgt særdeles godt.

Souschefen for AWG2016 Arnakkuluk Jo Kleist modtog checken på vegne af AWG2016. Hun udtaler:

- Sikke en stor og dejlig håndsrækning fra TELE-POSTs kunder og TELE-POST. Det betyder rigtig meget i et stort projekt som dette. Vi er så glade for, at TELE-POST gennem det flotte frimærke har været med til at sprede budskabet om AWG2016 til alle mulige verdensdele.

Frimærkechef Allan Pertti Frandsen tilføjer:

- Arctic Winter Games i Nuuk er så fantastisk vigtig en begivenhed for Grønland og vores folk. Samtidig er det fantastisk, at så mange mennesker allerede har købt frimærket og enten brugt det på deres brevpost eller lagt det ind i deres frimærkesamlinger. Nu mangler vi kun, at vejrguderne for alvor tilsmiler os, inden AWG2016 begynder.

 

Fakta om frimærket

Motivet på frimærket viser den øverste del af AWG2016-logoet og er designet af grafikeren Karsten Skjoldhøj. Efterfølgende er logoet rettet til af grafikeren Nina Spore Kreutzmann.

Logoet illustrerer tre abstrakte personer, der udfører Arctic Winter Games i Nuuk. De tre personer holder i hånd, og “løfter” hinanden i fælleskab. Over personerne skinner solen over Grønlands bjerge. Elementet over personerne kan både illustrere solen, Sermitsiaq, klipper og nordlys. Og så viser det samtidig en dynamisk bevægelse, der symboliserer alle aktiviteterne i Arctic Winter Games. Det er et symbol, der er moderne og samtidig har referencer til de gamle Inuitsymboler.

 

Læs mere på www.awg2016.org.

Tillægsværdi-frimærket kan købes her i vores webshop.

 

For yderligere information kontakt venligst frimærkechef Allan Pertti Frandsen på +299 59 87 55 og apf@telepost.gl og/eller kommunikationsmedarbejder Anne Rønne på +299 54 89 22 og roenne@telepost.gl.